tiistai 31. heinäkuuta 2012
Päätin ratkasta Hazelin häkkiongelman ja Merin kämpän tilaongelman kertaheitolla ja lupauduin ostamaan pojille uuden häkin, jos saan töistä kaksi vuoroa lisää. Kauaa ei tarvinnut lisätöitä odotella, ongelma taisi ratketa jo heti seuraavana päivänä. Pistin äsken Zooplussasta tällaisen tilaukseen:


Pituus 120cm, leveys 53cm ja korkeus 102cm. Tsekkaa häkki Zooplussan sivuilta, klik! Tosta vaan toi toisen tason kulkuaukko umpeen ja ei tarvii huolehtia pojujen nahinoista. Tää myös tarkottais sitä, et meillä jää kaks häkkiä käyttämättä. Sen pienemmän koinsyömän kopperon voisi käydä vaikka heittämässä romukoppaan, mutta sen toisen voi säästää siltä varalta, että Hazel ja sen uusi kaveri eivät tulekkaan toimeen.

Kohtapuoliin sitä voisi alkaa etsimään sopivaa "sulhas"ehdokasta.

0 kommenttia:

Blogista

Heissansaa! Olen 22-vuotias naispuolinen immeinen Helsingistä ja tämä blogi on kokonaan omistettu vinkuvauvoille, eli marsupojilleni.

Seuraa Bloglovinissa

Seuraa Blogilistalla

Otukset

Duff
tortoiseshell & white

Loputtoman uteliaisuuden omaava ad/hd-nakki, jonka täytyy olla aina siellä, missä tapahtuu. Ei viihdy sylitettävänä, eikä tykkää porkkanasta.Sirius
englannin crest black tan

Laiska kopinvaltaaja ja himosyömäri, mahdollinen tuleva sylivauva. Arkajalka, joka osoittaa välillä yllättäviä alfauroksen ominaisuuksia.Hazel
risteytys

Huomionkipeä pörröinen hurmuriherra.Moby
risteytys

Lauman kuopus, utelias pieni kiitäjä. On myös varustettu jatkuvilla äänitehoisteilla, purputtaa taukoamatta.

Lukijat

Kävijät

simple html