sunnuntai 1. heinäkuuta 2012
Koetettiin poikien yhdistämistä, ja pari päivää meninkin ihan lepposasti. Mitä nyt pientä isottelua. Riemuittiin ehkä turhan aikaisin, Duff ja Hazel (joiden luultiin tulevan hyvin toimeen) päättivät ottaa ihan kunnolla yhteen. Nyt Duffilta sitten puuttuu tuollainen kolmion muotoinen pala korvasta, auts! Se ei kuitenkaan enää seuraavana päivänä aristanut korvaa, eikä siitä vuotanut yhtään verta, joten emme kiikuttaneet sitä eläinlääkäriin. Ja se on parantunut ihan hyvin itsestään. Nykyään Duff päästessään tappelun makuun on alkanut panettelemaan Siriusta oikein olan takaa. Alkaa pikkuhiljaa jo tuntua tämä tilanne toivottomalta. Kohta vien kaikki pojat liukuhihnalla pallien poistoon ja hankin niille omat häkit ja tyttökaverit, jos ei rauhallinen yhteiselo ala luonnistumaan.


Yritettiin kuvata Duffin reaktiota parsaan ja uuteen heinäputkeen, mut se keskitty mielummin Hasun kanssa pröystäilyyn.

0 kommenttia:

Blogista

Heissansaa! Olen 22-vuotias naispuolinen immeinen Helsingistä ja tämä blogi on kokonaan omistettu vinkuvauvoille, eli marsupojilleni.

Seuraa Bloglovinissa

Seuraa Blogilistalla

Otukset

Duff
tortoiseshell & white

Loputtoman uteliaisuuden omaava ad/hd-nakki, jonka täytyy olla aina siellä, missä tapahtuu. Ei viihdy sylitettävänä, eikä tykkää porkkanasta.



Sirius
englannin crest black tan

Laiska kopinvaltaaja ja himosyömäri, mahdollinen tuleva sylivauva. Arkajalka, joka osoittaa välillä yllättäviä alfauroksen ominaisuuksia.



Hazel
risteytys

Huomionkipeä pörröinen hurmuriherra.



Moby
risteytys

Lauman kuopus, utelias pieni kiitäjä. On myös varustettu jatkuvilla äänitehoisteilla, purputtaa taukoamatta.

Lukijat

Kävijät

simple html