sunnuntai 27. toukokuuta 2012
Näistä murusista on tullu kauheita höpöttelijöitä. Koko ajan lähtee jonkinlaista ääntä ja jopa Sirius ja Duff purisee sylissä, kun ennen niin teki vaan Hasukka. Duffhan on ihan ehdollistunu rapinaan, ja pikku hiljaa noi kaks muutakin. Alkaa heti semmonen "MULLE RUOKAA HETI" huuto, että naurattaa. Ahneita pikku possuja siis.


Siriukselle on muodostunu uus lemppari paikka: rintakehällä hengailu. Noi kaks muuta ei nauti siitä yhtään niin paljon, mutta kun Sirkun laittaa siihen niin se selkeesti rentoutuu. Tsiigatkaa muuten nää kaks, ihan kun Romeo ja Julia:


Tänään ois vuorossa paska häkkejen siivoomista, kun en jaksa odottaa apuvoimia, kun ei tiedä millon niitä olis tulossa ja en halua et vinkupossut elää haisuhäkeissä. Railakas sunnuntai siis tiedossa!


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanii, miks tuo on yksin häkissa ku muut vapaina :c sääliks käypi <3 >:(

Anonyymi kirjoitti...

Ja siis muutenki omassa häkissä? Xc

Carmilla kirjoitti...

haha, toi viimenen kuva <3

Millasta ääntä marsut pitää? o___O Rotat ei pidä minkäänlaista ääntä (ellei ne saa kipiää) niin aattelin että marsut olis samanlaisia :D

Millie kirjoitti...

oi, ihana blogi!:) ♥

1. HUUDOT OVAT SITOVIA kirjoitti...

Ano: No se on selitetty esim. edellisessä postauksessa nimeltä Asumukset. Kaikki kolme on katsos poikia ja alkavat tappelemaan helposti. Hasu oli edellisessä kodissaankin yksin, mutta aiotaan kyllä sille kaveri hankkia heti kun mahdollista! :) Meiän luona sillä raukalla on edes lajitovereita samassa tilassa.

Carmilla: Niimpä, sulosia hölmöjä <3 No ne pitää kaikenlaista mökää, youtubesta löytyy hyviä videoita! Mut vois joku kerta itekkin kuvaa näitten mökälöintiä :)

Millie: Kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Toi banneri on hirmu hieno!:) millä ohjelmalla oot tehnyt?

Miippa kirjoitti...

Milleen te annatte tota c-vitamiinia kun siinä oli niin typerät ohjeet? :D

Meri kirjoitti...

On se Vilu vaan taitava :D Se on tehty photaril ja tommonen on suht helppo tehä jos vähääkää osaa photarii käyttää :)

Meri kirjoitti...

No siis meil oli aikasemmin apteekista ostettua jauhetta ja sitä laitettii 1/4 teelusikkaa juomaveteen ja nyt meil on käytös neste jota laitetaan 10tippaa per 300milliä vettä. Et riippuu varmaan mitä sulla on? :D

Anonyymi kirjoitti...

päivittyykö tää blogi enää koskaan :(( kaipailen t. innokas lukija peekele!!1

Meri kirjoitti...

Päivittyy, minä lupaan! Ollaan vaan vietetty Vilpan kaa sen verran "hektistä" elämää ettei oo kerenny. Otin tänään kuitenkin kuvia ja ideaaki postaukseen on, et heti kun kerkeen istumaan vaan hetkeks koneen ääreen ! :) Ja patistan Viluakin tsemppaamaan!

Blogista

Heissansaa! Olen 22-vuotias naispuolinen immeinen Helsingistä ja tämä blogi on kokonaan omistettu vinkuvauvoille, eli marsupojilleni.

Seuraa Bloglovinissa

Seuraa Blogilistalla

Otukset

Duff
tortoiseshell & white

Loputtoman uteliaisuuden omaava ad/hd-nakki, jonka täytyy olla aina siellä, missä tapahtuu. Ei viihdy sylitettävänä, eikä tykkää porkkanasta.Sirius
englannin crest black tan

Laiska kopinvaltaaja ja himosyömäri, mahdollinen tuleva sylivauva. Arkajalka, joka osoittaa välillä yllättäviä alfauroksen ominaisuuksia.Hazel
risteytys

Huomionkipeä pörröinen hurmuriherra.Moby
risteytys

Lauman kuopus, utelias pieni kiitäjä. On myös varustettu jatkuvilla äänitehoisteilla, purputtaa taukoamatta.

Lukijat

Kävijät

simple html