lauantai 28. huhtikuuta 2012
Joku on ehkä ihmetellys sanaa "pähkinäistä" tuolla blogin nimessä. Sirius Musta ja Duff, eli Simpsonien kalja. Oikeasti kyse on Gunnareiden basistista, mutta "Mustaa pähkinäistä glamaria" ei olis ollut yhtään iskevä nimi.

Päätös ottaa joskus "rescue-marsu". Keltainen pörssi, marsu tarvikkeineen 60e allergian takia. Mukana kuva maailman ihanimman näköisestä 4kk:n ikäisestä risteytysmarsusta "Romeosta". Yksi kuva ja sydäntä vietiin. Olisin halunnut pitää sen alkuperäisen nimen, mutta Meri ei siedä näitä mun yltiöromanttisia miesten nimiä. Eikä brittiherrasmiesten nimiäkään. Hmh. Merin listassa oli Haze, mulla oli Hazel. Hasseliksi se sitten ristittiin.


Kun ensimmäisen kerran otin selvää marsujen väreistä etsiessäni Blackielle kaveria, kirjoitin ilmoitukseen värihaaveeksi brindlen. Hulda oli brindle roan, mutta mitäs pienistä. Taas yksi marsuhaave toteutettu.

Marsun sanottiin olevan seurallinen. Ehdottomasti. Alku-ujoudestaan päästyään Hazel on jo istunut molempien sylissä ja kurnuttanut silityksille. Vielä meinaa iskeä paniikki, kun yllättäviä liikkeitä tapahtuu häkin ympärillä, mutta herra ei ole lähellekkään niin kova pöllyttämään purua, kuin pikkupojat. Ensimmäisenä päivänä kaneliruutu oli hämillään toisesta häkistä kuuluvista äänistä. Päätimme nostaa tämän asunnon poikien häkin viereen, ja siitä se ilo ja stalkkaus vastan alkoikin. Hazel istuu kyhjöttää nykyäänkin poikien häkkiä lähimpänä olevassa nurkassa tuijotellen sydäntäsärkevän kaihoisasti kavereiden touhuja. Poikia ei ole jaksanut kiinnostaa niin paljoa, kyllä Duff käy välillä sille höpöttelemässä.

Hazelin tilanne säälittää minua. Marsu on niin kovasti seuraa ja isompaa häkkiä vailla (nykyinen joku 70x50, eli tajuttoman pieni häkkyrä). Laitoimme pojat juoksemaan samaan tilaan, Hasu on vähän turhan yli-innokas. Duff juoksi hätää kärsimässä vanhempaa pakoon ja Sirius teki samaa, kunnes löysi sisäisen alfauroksensa ja alkoi pistämään tiikeriherralle vastaan. Homma päätyi hampaiden naksutteluun ja päätimme luovuttaa siltä päivältä.


Isompi häkki täytyy piakkoin tilata, tai käydä hakemassa Varkaudesta vanha marsujen häkki. Ja jos pojat eivät tuosta ala sopua hieromaan, niin jonkun ajan päästä otamme Hazelille selvästi nuoremman marsukaverin, jonka kanssa ei toivottavasti tule laumanjohtajuusongelmia.

Niin, sanoinko jo, että olen rakastunut tuohon pörröiseen otukseen sydänjuuriani myöten? Jos en, niin tulipa nyt sanottua.

12 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana! <3

Anonyymi kirjoitti...

Siis teille tulee noita marpeleita ihan liukuhihnalta D::
Tuota...kakkiiko marsut samanlailla kun kanit kun ne päästää juoksenteleen?
Kun kanithan kakkii minkä kerkee ja pitää olla kokoajan imurin kanssa perässä...
Tekeekö marsut samaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ois ylimääränen iso jyrsijähäkki tarjolla, tosin se siajitsee Porissa tai Tampereella. Oikeestaan mulla on kaksikin. Isompi on 120 pitkä ja leveyttäkin on riittämiin (en voi tarkistaa ku on Porissa porukoilla) :D Ja sitten pienempi on metrin pitunen. Niin ja hintakaan ei ois pilviä hipova ja siitäkin voidaan neuvotella. :D

Anonyymi kirjoitti...

suloinen<3

erika kirjoitti...

on.... kyllä..... suloinen ♥-♥

Anonyymi kirjoitti...

AA!En kestÄ! toi on niiin subersöpö!:)

Vilu kirjoitti...

Se on! ;3

Vilu kirjoitti...

Vähän alkaa siltä tuntua itekkin. :D Nyt sille hihnalle on pistetty stoppi, toistaiseksi.. Pitää jossain vaiheessa ottaa Hasulle vielä kaveri nimittäin!

Ne tekee just niin. :D Kakkakoneet!

Vilu kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta! :D Yritän kuitenkin eka ujuttaa sen oman vanhan marsuhäkin sieltä Varkaudesta ni saahaa seki käyttöön pölyttymästä. :)

Vilu kirjoitti...

Aivan mahdottoman!

Vilu kirjoitti...

Hölmöläinen se on. :D

Vilu kirjoitti...

Ehdottomasti. :3

Blogista

Heissansaa! Olen 22-vuotias naispuolinen immeinen Helsingistä ja tämä blogi on kokonaan omistettu vinkuvauvoille, eli marsupojilleni.

Seuraa Bloglovinissa

Seuraa Blogilistalla

Otukset

Duff
tortoiseshell & white

Loputtoman uteliaisuuden omaava ad/hd-nakki, jonka täytyy olla aina siellä, missä tapahtuu. Ei viihdy sylitettävänä, eikä tykkää porkkanasta.Sirius
englannin crest black tan

Laiska kopinvaltaaja ja himosyömäri, mahdollinen tuleva sylivauva. Arkajalka, joka osoittaa välillä yllättäviä alfauroksen ominaisuuksia.Hazel
risteytys

Huomionkipeä pörröinen hurmuriherra.Moby
risteytys

Lauman kuopus, utelias pieni kiitäjä. On myös varustettu jatkuvilla äänitehoisteilla, purputtaa taukoamatta.

Lukijat

Kävijät

simple html