keskiviikko 25. huhtikuuta 2012
Ville ei marsua halunnut kämppäänsä, mutta löysin itselleni toisen liittolaisen, Merin nimittäin. Heitettiin vitsiä marsuista ja mietittiin tavaroiden hintoja, käytiin eläinkaupoissa nostattamassa marsukuumetta ja seurailin kovasti Apulaa, Marsut.nettiä ja Keltaista pörssiä kivojen kuikujen toivossa. Ei silti vielä oltu siirtymässä tuumasta toimeen pitkään aikaan, ajateltiin että odotetaan sitä kämpän saantia.

Mietittiin, että otetaan kaksi tyttöä, koska niillä on paremmat mahdollisuudet toimeen. Rupesin jo kerämään nimilistaa ja kun Merille personoin kuikut omilla nimillä, niin se oli että otetaan heti.


4.4
Marsut.netissä oli ilmoitus kahdesta luovutusikäisestä marsupojasta. Toinen tortoiseshell & white, toinen englannin crest black tan. Jos joku ei jo tiennyt, niin oon haaveillut kovasti siitä mustasta marsusta, untakin nähnyt tällaisesta. Tan-merkit toisivat siihen vielä hauskan lisän. Tortoiseshell oli sellainen "perusmarsu", ei ruma, muttei mikään erikoinenkaan. Jätin kuitenkin vastaamatta ilmoitukseen.


5.4
Meri pommitti mua tekstarilla, että laitoinko mä sinne vastausta. Päätin sitten taiteilla upean marsustoorini sen siliän tien, monta tuntia siihen taisi mennä kun yritin ideoida hyvää viestiä. Pyysin samalla myös kuvia nähtäväksi otuksista.

Illalla sain vastaukset ja kuvat ja voi ei, mitä rotanpoikasia nuo pikkumarsut olivatkaan. Silti niin ihania. Häkit ja tavarat Zooplussasta tilaukseen ja ilmoitus, että tullaan noutamaan heti, kun tavarat saapuvat. Marsut maksoivat yhteensä 80e, häkki ja tavarat 90e.

Alkoi taistelu nimistä.

Mun Remus, Sirius, Mussu, Prinssi, Frank, Alphonse, Mytty, Romeo, Watson, William, Jörö, Russel, Fasu, Sasuke vastaan Merin Duff, Midi, Harmi, Raasu, Örmy, Kapu, Izzy, Dude, Haze, Woodstock, Batman, Rocket. Ainakin oli vaihtoehtoja!


6.4
Valitsimme molemmat toisiltamme ne nimet, jotka molemmat pystyvät aproovaamaan ja niistä päädyttiin sitten kahteen sopivimpaan.


10.4
Lähdettiin täydentämään tavara-arsenaalia ja ihastelemaan mursmakkaroita Itikseen. Faunattaressa oli vaikka mitä ihania ruttuturpia, oltas voitu kaapata kainaloon kaikki. Teimme hintavertailun Faunan ja sitä vastapäätä olevan Megaeläimen välillä ja päädyimme jälkimmäiseen. Sieltä tarttui mukaan vaaleanpunainen ruokakuppi, samaa värimaailmaa oleva kantokoppa, sekä purua ja heinää meidän homopojille. Taidettiin päästä 45:llä eurolla.


17.4
Zooplussan tilaus oli vihdoin saapunut. Oli aika käydä hakemassa rallipötköt. Tunnelma oli innokas ja jännittynyt. Siellä meitä odotti pakastelaatikossa (:D) kaksi makkaraa. Huvitti, kun kasvattaja tunnisti mut myös "kirjatytöksi". Juu, tällä nimellä haluankin olla tunnettu! Saatiin mötköjen mukaan reilu satsi tuttua ruokaa ja lähdettiin kuskaamaan niitä Merille. Jätettiin ne vielä hetkeksi kantokoppaan ja lähdettiin noutamaan häkkiä ja muita roinia postista. 120x60 kokoisen kolisevan häkinrutaleen kanssa on erittäin mielenkiintoista matkustaa metrossa. Onneksi Meri hoitaa!

Paniikkinakit ryntäsivät ensimmäiseksi häkkiin päästyään pesäkoppiin, eikä niistä persusta kummempaa sinä päivänä näkynyt. Ehdittiin jo miettiä, että kohta kupsahtavat nälkään, kun ei toisenkaan päivän puolella elonmerkkejä herunut.

Herrat ovat pikkuhiljaa kuluneen viikon aikana alkaneet reipastumaan. Herkkuja uskalletaan tulla hakemaan jo häkissä ollessa kädestä, sylissäkin innostutaan pienen alkuhämmennyksen jälkeen katselemaan uteliaana ympärilleen ja jopa narskuttamaan salaattia.


Saanen esitellä; Habanero's Lord Indee, Sirius ja Habanero's Tofu Pie, Duff.


Häkin ulkopuolella oleva liikehdintä on edelleen hyvin epäilyttävää ja oikeuttaa juoksemaan karkuun tuhatta ja sataa niin, että puruja löytyy monen metrin säteellä häkin ympäriltä. Ja joskus jopa kakkaa. Mutta eivätköhän ne meidän eloon vielä totu. Tai pakkohan se on, ollaan me kuitenkin jatkuvasti niiden kanssa samassa tilassa.

14 kommenttia:

Ronja & Petra kirjoitti...

oivoi IHANIA <3 :):):)
naurattaa noi sun eri nimitykset marsulle... :D
TÄTÄ BLOGIA JÄÄDÄÄN LUKEMAAN .

sunny kirjoitti...

Ei mua yleensä marsut kiinnosta, mutta sait kuulostamaan näiden "mursmakkaroiden" elon kiinnostavalta. Seurailen siis.

Carmilla kirjoitti...

hahaha, lutusia. Itelläni on kaksi rottatyttöä ^^

Vilu kirjoitti...

Maailman söpöimpiä! :D Voi kuule, niitä tullaan viljelemään täällä paljon. :D Jee!

Vilu kirjoitti...

Ehkä säkin vielä salakavalasti innostut marsuista.. :D Haha, jes!

Vilu kirjoitti...

Aw rotat on kanssa ihania. :D <3 Pelkäsin isoja rottia aluks, mutta olin eläinkaupassa siivoojana ja tutustuin siellä Herra Inhaseen (nimesin sen aluksi näin) ja se osoittautukin maailman ihanimmaksi rottaherraksi. Ei tarvinnu sen jälkeen pelätä. :)

johanna kirjoitti...

''paniikkinakit'' :DDDDD ! söpöjä tapauksia nuo :)

Vilu kirjoitti...

Semmosta puolta itsessään ne ovat kovasti meille mainostaneet. :D Kyllä ne joskus tosta ujoudestaan pääsee, toivottavasti! :)

Laura kirjoitti...

Voi mitä ihania piäniä ;__; <3! Tunnenkin poikien kasvattajan :D. Tulkaa ihmeessä PetExpoon viikonloppuna, meiti on siellä omien karvanakkien kanssa näyttelemässä ;).

Zennii kirjoitti...

AIVAN KUOLETTAVAN SÖPÖJÄ!

Lotta kirjoitti...

Ihania pullukoita <3 Mulla on itellä afrikkalainen kääpiösiili Elmo, se on paras.

Vilu kirjoitti...

Pieni maailma! :D Voi, minä haluisin mutten uskalla, ties kuinka monta marsua sieltä lähtis mukaan.. :'D

Vilu kirjoitti...

Näkisit vain. ;__; Kuvat eivät anna oikeutta!

Vilu kirjoitti...

Pullukoita todellakin! :D Aww, Elmo on ihana nimi! :3

Blogista

Heissansaa! Olen 22-vuotias naispuolinen immeinen Helsingistä ja tämä blogi on kokonaan omistettu vinkuvauvoille, eli marsupojilleni.

Seuraa Bloglovinissa

Seuraa Blogilistalla

Otukset

Duff
tortoiseshell & white

Loputtoman uteliaisuuden omaava ad/hd-nakki, jonka täytyy olla aina siellä, missä tapahtuu. Ei viihdy sylitettävänä, eikä tykkää porkkanasta.Sirius
englannin crest black tan

Laiska kopinvaltaaja ja himosyömäri, mahdollinen tuleva sylivauva. Arkajalka, joka osoittaa välillä yllättäviä alfauroksen ominaisuuksia.Hazel
risteytys

Huomionkipeä pörröinen hurmuriherra.Moby
risteytys

Lauman kuopus, utelias pieni kiitäjä. On myös varustettu jatkuvilla äänitehoisteilla, purputtaa taukoamatta.

Lukijat

Kävijät

simple html